Present

Conversa entre Joan Ramon Graell i Joan Arqué

Altres continguts d'interès

 • Conversa entre Salvador Sunyer i Pepe Serra

  L’art és molt útil perquè no serveix per res. Per què serveix l’art? Quin sentit té la cultura? Cal repensar les institucions culturals? Salvador Sunyer i Pepe Serra parlaran de com la pandèmia pot ser una oportunitat per repensar el sentit dels museus, els festivals i els teatres.
  Veure'n més
 • Conversa entre Joan-Carles Mèlich i Blanca Llum Vidal

  Quins llibres van llegir durant el confinament? Quin és el paper de la literatura en situacions de crisi? La literatura ens pot salvar? Blanca Llum Vidal i Joan-Carles Mèlich reflexionen sobre aquestes qüestions tot conversant de llibres i literatura.
  Veure'n més
 • Conversa entre Tanit Plana i Fèlix Pérez-Hita

  La bellesa salvarà el món: les imatges. Immersos en la cultura audiovisual, sovint no pensem què volen dir aquestes imatges per a nosaltres i què suposen dins de l'imaginari col·lectiu. Ens aturem a rumiar-hi amb Tanit Plana i Fèlix Pérez-Hita, que compartiran amb nosaltres pel·lícules, fotografies i reflexions.
  Veure'n més
 • Conversa entre Maria Arnal i Joan Magrané

  Deia Jane Austen que «sense música, la vida seria un espai en blanc». Joan Magrané i Maria Arnal comparteixen les cançons que els han inspirat i acompanyat aquests darrers mesos. Les escoltem plegats?
  Veure'n més
 • I tu, què en penses?

  Segueix el debat a les xarxes amb l’etiqueta #FestivalClàssics o comparteix la teva opinió directament a la nostra web.
  Participa-hi
  Participa-hi